Tel: +40 784 333.777 || +40 725 420.330   E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Capitolul I – Descrierea concursului:
Art.1. Organizatorul concursului este firma Profesional New Consult S.R.L., cu sediul in Jud. Arges, Pitesti, Str. Victoriei, nr. 36, etaj 3, CIF RO 23917690, J03/ 1078/ 2008.
Art.2. Denumirea oficiala a campaniei este"O vara a cunoasterii". Aceasta denumire urmand a se regasi in toate materialele de promovare, campaniile de presa, precum si in formularele de inscriere remise cursantilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra invigoare. Participantii vor fi instiintati prin e-mail sau telefon, iar publicul prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul Regulament.

  Descarca regulamentul complet in format PDF

Campanie expirata

            Capitolul I – Descrierea concursului:

            Art.1.Organizatorul concursului este firma Profesional New Consult SRL, cu sediul ȋn Piteşti, str. Victoriei, nr. 36, etaj 3, jud. Argeş, CIF RO23917690, J03/1078/2008.

            Art.2.Denumirea oficialã a campaniei este "Indragoste-te de cariera!"Aceastã denumire urmând a se regãsi ȋn toate materialele de promovare, campaniile de presã, precum şi in formularele de ȋnscriere remise cursanţilor. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare. Participanţii vor fi înştiinţaţi prin e-mail sau telefon, iar publicul prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

  Descarca regulamentul complet in format PDF

Campanie expirata

Denumirea oficialã a campaniei este "Formeaza-te şi vei fi premiat!" Aceastã denumire urmând a se regãsi ȋn toate materialele de promovare, campaniile de presã, precum şi in formularele de ȋnscriere remise cursanţilor. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare. Participanţii vor fi înştiinţaţi prin e-mail sau telefon, iar publicul prinintermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Descarca regulamentul complet in format PDF

Descarca lista castigatorilor in format PDF

campanii
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Go to top