ÎNSCRIE-TE ACUM
Completeaza formularul de mai jos, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă oferi orice detalii necesare
Alte cursuri:
Documente necesare pentru înscriere:
Descriere curs
Activați în domeniul Serviciilor de producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor și vi s-a solicitat un certificat recunoscut în materie de Igienă? Apelați la serviciile noastre de formare profesională! Certificatul pe care îl dobândiți este valabil 3 ani pentru următoarele categorii de servicii: Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor; Servicii de curățenie în unități de asistență medicală, colectivități de copii si tineri, unități de cazare; Producția și distribuția apei potabile și producția apei îmbuteliate; Servicii de îngrijire corporală; Servicii de tip dezinfecție, dezinsecție și deratizare.
IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute în România și UE și acreditate de Ministerul Muncii şi Solidarității Sociale și Ministerul Educației.
Curs Igienă - ce veti deprinde in urma parcurgerii acestuia
- Ordinul M.S.nr.1225/2003 cu modificări ulterioare privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă
- ORDIN nr.232/4.034 din 2004 al ministrului sănătăţii şi al ministrului educaţiei şi cercetării privind modificarea şi completarea Metodologiei pentru organizarea şi certificarea instruirii profesionale a personalului privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă
- Ordinul ministrului sănătăţii şi al ministrului educaţiei, cercetării şi tineretului nr. 1.225/5.031/2003; Ordinul M.S.nr.1955/11995 pentru aprobarea Normelor de igienă privind unităţile pentru ocrotirea, educarea şi instruirea copiilor şi tinerilor; Ordin M.S nr.976/1998 pentru aprobarea Normelor de Igienă privind producţia, prelucrarea, depozitarea, păstrarea, transportul şi desfacerea; Ordin M.S.nr.975/1998 privind aprobarea Normelor Igienico-Sanitare pentru alimente”
- Însușirea cunoștințelor și deprinderilor elementare referitoare la păstrarea sănătății și prevenirea îmbolnăvirilor, pe care lucrătorii din sectoarele de activitate cu risc pentru sănătatea populației trebuie să le posede