Curs Hyaluron Pen

Curs adresat specialiștilor in estetica faciala, cosmeticienelor, celor care doresc sã deprindã o activitate nouã sã îşi lãrgeascã paleta de servicii în cadrul salonului propriu sau ca specialist in acest domeniu – Hyaluron Injector este un aparat cosmetic inovator care funcționează fără energie electrică, în scopul introducerii fără ac a materialelor de umplere sau al [...]

Curs adresat specialiștilor in estetica faciala, cosmeticienelor, celor care doresc sã deprindã o activitate nouã sã îşi lãrgeascã paleta de servicii în cadrul salonului propriu sau ca specialist in acest domeniu – Hyaluron Injector este un aparat cosmetic inovator care funcționează fără energie electrică, în scopul introducerii fără ac a materialelor de umplere sau al hrănirii pielii printr-o presiune puternică. Hyaluron Injector sau așa-numita seringă fără ac este conceput pentru injectarea subcutanată de produse dozate lichide sau ușor gelifiate fără folosirea acelor. Dispozitivul constă dintr-un dispozitiv de bază și o seringă de unică folosință fără ac, totul în condiţii de igienã deosebitã, într-un cadru curat si ingrijit.
De ce sa alegeti acest curs? Pentru un plus in activitatea clientilor dumnevoastra si o dezvoltare a business-ului propriu.

Toate produsele necesare desfăşurării practicii sunt asigurate de firma noastra.

Documente necesare pentru inscriere:

copie xerox: CI, certificat de naștere, adeverință de la medicul de familie cu mențiunea: “apt pentru cursul Hyaluron Pen”

  Alegeti varianta de plata


  Anatomia Pielii

  1
  Ce este Hyaluron Pen ( prezentarea dispozitivului)
  2
  Proceduri recomandate cu Hyaluron Pen
  3
  Substante active folosite
  4
  Indicatii de utilizare pe zone
  5
  Efecte generate la nivelul pielii
  6
  Cum actioneaza Hyaluron Pen versus injectare cu ac
  7
  Ce este Acidul Hyaluronic?
  8
  De ce sa aducem un aport suplimentar de acid hyaluronic?
  9
  Ce se intampla cu acidul hialuronic penetrat cu ajutorul Hyaluron Pen?
  10
  Cat dureaza efectul?
  11
  Riscuri
  Profesional New Consult oferă atât cursuri acreditate de A.N.C (Autoritatea Națională pentru Calificări) cât și workshop-uri și cursuri de dezvoltare personală unde acreditarea nu se impune. Diplomele obținute în urma cursurilor acreditate sunt recunoscute la nivel national atât de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, cât și Ministerul Educației Naționale, dar și la nivel european.
  Actele necesare depind de cursul la care doriți să vă înscrieți. Sunt cursuri unde nu este necesară decât o copie după cartea de identitate și cursuri unde sunt necesare, pe langă cartea de identitate, următoarele acte: certificat de naștere, copie după diploma de studii, certificat de căsătorie, adeverință de la medicul de familie. Aceste acte sunt necesare pentru cursurile acreditate, ele fiind incluse în dosarul ce ajunge la A.N.C. Accesând pagina cursului la care doriți să vă înscrieți, veți regăsi toate actele necesare aferente.
  Cursurile se organizează periodic în orașele Pitești, București, Târgoviște, Sibiu, Buzău, Focșani, Brașov, Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Piatra Neamț. Accesând pagina cursului la care doriți să vă înscrieți, veți regăsi datele de contact la care ne puteți transmite toate întrebările dvs.
  Da. Un curs se poate amâna doar în două situații, fie nu s-a format grupa de cel puțin 8 persoane, fie este un caz de forță majoră (ex: calamitate, situație de război, etc). În toate celelalte situații, cursurile respectă programa stabilită de PROFESIONAL NEW CONSULT.
  Nu, singurul cost pe care îl aveți de achitat este cel al cursului la care vă înscrieți și participați. Nu există alte taxe ascune pe care PROFESIONAL NEW CONSULT să le practice.
  Ne puteți contacta prin e-mail la adresa cursuri@profesionalnewconsult.ro sau la numărul de telefon 0784.333.777. În cel mult 24 h colegii noștri vor reveni cu un răspuns la orice solicitare primită.
  Diploma acreditată o veți putea primi la cel mult 90 de zile de la examen. Colegii noștri vă vor anunța pe numărul transmis la înscriere când puteți veni la sediul nostru pentru a o ridica.
  În funcție de clasificarea cursului la care v-ați înscris și de codul C.O.R. aferent, la sfârșitul cursului veți primi fie Certificat de Absolvire, Certificat de Calificare, Certificat de Evaluare a Competențelor Profesionale sau Certificat de Participare. Competențele obținute în urma absolvirii cursurilor noastre sunt vitale pentru competitivitate și capacitatea de inserție profesională deoarece schimbările structurale precum globalizarea și progresul tehnologic necesită competențe din ce în ce mai înalte și relevante pentru piața muncii, în vederea creșterii productivității și a asigurării unor locuri de muncă decente.
  Desigur. Pe parcursul desfășurării cursului sau la finalul cursului veți putea solicita eliberarea unei adeverințe de participare sau de finalizare, în funcție de situație.
  Da. Societatea noastră oferă periodic o mulțime de promoții și REDUCERI pentru cursanții anteriori și persoanele care aleg să se înscrie la 2 sau mai multe cursuri.
  Putem acomoda cel mult 25 de persoane pentru un curs. În ceea ce privește numărul minim de participanți, pentru ca un curs să aibă loc, cel puțin 8 persoane trebuie să confirme participarea. De regulă, cursurile atrag 15-20 participanți / grupă.
  Da. Suntem flexibili și ne dorim colaborări în toate zonele țării. Dacă sunteți companie și doriți un training pentru compania dvs, putem ajunge și în orașul dvs. Contactați-ne și spuneți-ne ce curs doriți și pentru câte persoane!
  Factura se poate plăti online, prin aplicația de internet banking oferită de banca dumneavoastră sau direct la casieriile băncii. În factură este menționat numărul de cont în care trebuie efectuată plata, beneficiarul contului, suma ce trebuie depusă și banca.
  Cost curs:
  Garantia calitatii

  Include

  Acces permanent la curs, si la actualizarile acestuia.
  Acces de pe calculator sau dispozitive mobile

  Curs disponibil in:

  Pitesti – 0784.045.025
  Bucuresti – 0786.333.100
  Brasov – 0760.031.178
  Targoviste – 0753.336.611
  Rm. Valcea – 0765.708.877
  Slatina – 0745.490.490
  Buzau – 0759.399.441
  Craiova - 0740.770.771
  Focsani - 0768.889.888
  Targu Jiu - 0745.225.566
  Sibiu - 0786.489.888
  Piatra Neamt – 0786.333.103

  Programul și orarul cursului se pot obține la cerere, folosiți datele de contact !
  Cursul se poate desfășura oriunde în țară în funcție de numărul de solicitări, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizației dvs. pentru a susține sesiuni de training, diverse specializări. SE ASIGURĂ SUPORT DE CURS

  Modalitati de plata:

  • prin card bancar sau numerar la sediile noastre
  • prin virament bancar în conturile IBAN:
   • RO15UGBI0000192030312RON
   • RO68BTRL00301202E45313XX