Evaluare Agricultor in Culturi Vegetale si Crescator de Animale

Tipul programului: Evaluare Finalitate: Certificat competente profesionale Durata: maxim 5 zile Conditii de acces: - sa aveti experienta in domeniu - Sa aveti deprinderi si aptitudini in domeniu Avantaje – Evaluarea se desfășoară după un program flexibil, stabilit de comun acord; – Certificatul de competențe profesionale are regimul actelor de studii, cu aceeași valoare ca [...]

Tipul programului: Evaluare
Finalitate: Certificat competente profesionale
Durata: maxim 5 zile
Conditii de acces:
– sa aveti experienta in domeniu
– Sa aveti deprinderi si aptitudini in domeniu

Avantaje

– Evaluarea se desfășoară după un program flexibil, stabilit de comun acord;
– Certificatul de competențe profesionale are regimul actelor de studii, cu aceeași valoare ca orice diplomă obținută prin participarea la un curs de calificare pentru meseria de agricultor;
– Certificatul de competențe profesionale este recunoscut la nivel național și internațional (prin apostilare);
– Având dovada competențelor pe care le dețineți, puteți obține un loc de muncă mai bine plătit;
– Certificatul oferă dreptul legal de muncă în calificarea de agricultor;
– Odată obținută calificarea de agricultor, veți avea mai multe posibilități de specializare și perfecționare în domeniu.

IMPORTANT !!! În urmă acestui proces fiecare candidat obține un certificat de competențe profesionale care are aceeași valoare ca un act de studii și care este recunoscut atât la nivel național cât și în UE.

Documente necesare pentru inscriere:

copie CI, certificat de naștere, copie ultima diploma absolvita (sau adeverinta)

  Alegeti varianta de plata


  1
  Serviciile de evaluare si certificare a competentelor profesionale constituie instrumentul prin care persoanele ce au abilitatile, cunostinta si experienta necesara intr-un domeniu pot dobandi un certificat de competente profesionale recunoscut in Romania si in statele membre UE, pentru o calificare in care demonstreaza cunostintele si abilitatile necesare, conform unui standard ocupational.
  2
  Certificatele de competente profesionale au valoare egala cu certificatele de absolvire sau calificare, obtinute in urma unui curs de formare profesionala.
  3
  IMPORTANT ! Serviciile de evaluare a competentelor profesionale se adreseaza persoanelor care au experienta intr-un domeniu, dar nu detin un certificat sau o certificare a competentelor dobandite prin practicarea calificarii / ocupatiei respective.
  4
  In eventualitatea in care doriti sa obtineti un certificat care sa ateste competenta dumneavoastra in domeniul vizat, puteti participa la un program de evaluare si certificare a competentelor profesionale, in urma carora va vor fi evaluate si certificate competentele.
  5
  De asemenea, companiile care doresc sa certifice competentele profesionale ale angajatilor acestora pot apela cu incredere la serviciile de formare profesionala.
  Durata unui proces de evaluare a competentelor profesionale este de maxim 30 de zile.
  CI, certificat nastere, certificat casatorie, diplome studii (minim invatamant obligatoriu: 8 clase), act de la locul de munca (adeverinta, contract), orice document care poate sustine competenta/functia/meseria solicitata.
  Certificatul de competente profesionale obtinut in urma unui proces de evaluare a competentelor profesionale este recunoscut la nivel national si in statele membre UE
  Certificatele se elibereazã în minim 48 ore şi maxim o sãptãmânã de la încheierea procesului de evaluare competente.
  Nu. Procesul de evaluare poate fi derulat cand exista minim 1 candidat inscris, astfel nu este necesarã formarea unei grupe.
  Da. Evaluarile pot fi realizate la cerere, oriunde în ţarã chiar şi acolo unde firma noastrã nu are centre, puncte de lucru.
  Da. In cazul înscrierii unui numar mai mare de participanti la o sesiune de evaluare a competentelor se pot discuta costurile procesului de evaluare.

  Fii primul care adauga un review

  Please, login to leave a review
  Cost curs:
  Garantia calitatii

  Include

  Acces permanent la curs, si la actualizarile acestuia.
  Acces de pe calculator sau dispozitive mobile

  Curs disponibil in:

  Pitesti – 0784.045.025
  Bucuresti – 0786.333.100
  Brasov – 0760.031.178
  Targoviste – 0753.336.611
  Rm. Valcea – 0765.708.877
  Slatina – 0745.490.490
  Buzau – 0765.190.000
  Craiova - 0740.770.771
  Focsani - 0768.889.888
  Targu Jiu - 0745.225.566
  Sibiu - 0786.489.888
  Piatra Neamt – 0786.333.103

  Programul și orarul cursului se pot obține la cerere, folosiți datele de contact !
  Cursul se poate desfășura oriunde în țară în funcție de numărul de solicitări, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizației dvs. pentru a susține sesiuni de training, diverse specializări. SE ASIGURĂ SUPORT DE CURS

  Modalitati de plata:

  • prin card bancar sau numerar la sediile noastre
  • prin virament bancar în conturile IBAN:
   • RO15UGBI0000192030312RON
   • RO68BTRL00301202E45313XX