Evaluare Ospatar

Ospătarul este o prezență importantă pentru orice unitate de alimentație publică, iar activitatea acestuia este una complexă care îmbină arta de a servi cu cea de a îl face pe client să se simtă bine și să revină cu plăcere. Există numeroase oferte pe piața forței de muncă, iar restaurantele sunt întotdeauna în căutarea celor [...]

Ospătarul este o prezență importantă pentru orice unitate de alimentație publică, iar activitatea acestuia este una complexă care îmbină arta de a servi cu cea de a îl face pe client să se simtă bine și să revină cu plăcere. Există numeroase oferte pe piața forței de muncă, iar restaurantele sunt întotdeauna în căutarea celor mai buni. Programul de evaluare pentru meseria de OSPĂTAR (chelner) VANZĂTOR ÎN UNITĂTI DE ALIMENTAȚIE se adresează acelor persoane care dețin cunoștințele și experiența necesară pentru a activa în acest domeniu, însă nu au un document care să ateste competențele lor.
Certificatul de competențe obținut este recunoscut la nivel național și internațional și îți oferă dreptul legal de muncă în calificarea de OSPĂTAR .
Evaluarea competentelor va fi disponibila in curand in centrele Profesional New Consult!
Detalii la telefon: 0753.336.611, email: evaluare@profesionalnewconsult.ro

Documente necesare pentru inscriere:

copie CI, certificat de naștere, copie ultima diploma absolvita (sau adeverinta)

Alegeti varianta de plata
Plata integrala, reducere 5%Plata in rate


1
Serviciile de evaluare si certificare a competentelor profesionale constituie instrumentul prin care persoanele ce au abilitatile, cunostinta si experienta necesara intr-un domeniu pot dobandi un certificat de competente profesionale recunoscut in Romania si in statele membre UE, pentru o calificare in care demonstreaza cunostintele si abilitatile necesare, conform unui standard ocupational.
2
Certificatele de competente profesionale au valoare egala cu certificatele de absolvire sau calificare, obtinute in urma unui curs de formare profesionala.
3
IMPORTANT ! Serviciile de evaluare a competentelor profesionale se adreseaza persoanelor care au experienta intr-un domeniu, dar nu detin un certificat sau o certificare a competentelor dobandite prin practicarea calificarii / ocupatiei respective.
4
In eventualitatea in care doriti sa obtineti un certificat care sa ateste competenta dumneavoastra in domeniul vizat, puteti participa la un program de evaluare si certificare a competentelor profesionale, in urma carora va vor fi evaluate si certificate competentele.
5
De asemenea, companiile care doresc sa certifice competentele profesionale ale angajatilor acestora pot apela cu incredere la serviciile de formare profesionala.
Durata unui proces de evaluare a competentelor profesionale este de maxim 30 de zile.
CI, certificat nastere, certificat casatorie, diplome studii (minim invatamant obligatoriu: 8 clase), act de la locul de munca (adeverinta, contract), orice document care poate sustine competenta/functia/meseria solicitata.
Certificatul de competente profesionale obtinut in urma unui proces de evaluare a competentelor profesionale este recunoscut la nivel national si in statele membre UE
Certificatele se elibereazã în minim 48 ore şi maxim o sãptãmânã de la încheierea procesului de evaluare competente.
Nu. Procesul de evaluare poate fi derulat cand exista minim 1 candidat inscris, astfel nu este necesarã formarea unei grupe.
Da. Evaluarile pot fi realizate la cerere, oriunde în ţarã chiar şi acolo unde firma noastrã nu are centre, puncte de lucru.
Da. In cazul înscrierii unui numar mai mare de participanti la o sesiune de evaluare a competentelor se pot discuta costurile procesului de evaluare.

Fii primul care adauga un review

Please, login to leave a review
Cost curs:
Garantia calitatii

Include

Acces permanent la curs, si la actualizarile acestuia.
Acces de pe calculator sau dispozitive mobile

Curs disponibil in:

Pitesti – 0784.045.025
Bucuresti – 0786.333.100
Brasov – 0760.031.178
Targoviste – 0753.336.611
Rm. Valcea – 0765.708.877
Slatina – 0745.490.490
Buzau – 0765.190.000
Craiova - 0740.770.771
Focsani - 0768.889.888
Targu Jiu - 0745.225.566
Sibiu - 0786.489.888
Piatra Neamt – 0786.333.103

Programul și orarul cursului se pot obține la cerere, folosiți datele de contact !
Cursul se poate desfășura oriunde în țară în funcție de numărul de solicitări, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizației dvs. pentru a susține sesiuni de training, diverse specializări. SE ASIGURĂ SUPORT DE CURS

Modalitati de plata:

  • prin card bancar sau numerar la sediile noastre
  • prin virament bancar în conturile IBAN:
    • RO15UGBI0000192030312RON
    • RO68BTRL00301202E45313XX
Open chat
Aveti nevoie de ajutor ?